Puszyste, delikatne, do wyboru z nadzieniem budyniowym, advocatem lub ulubioną marmoladą.
Babka czekoladowa
Bardzo puszysta, o smaku czekoladowo – orzechowym. Wykonana na bazie nutelli, oblana czekoladą uświetni wielkanocny stół.
MAZUREK Z SOLONYM KARMELEM
Nietuzinkowe połączenie smaku kawy, słonawego karmelu oraz bezy. Cienka warstwa kruchego ciasta, na niej masa z kajmaku o smaku kawowym, obsypana płatkami soli oraz bezą.
Babka bezglutenowa
Babka lekka jak puch! Z dodatkiem mąki ziemniaczanej o cytrynowym aromacie. Oprószona cukrem pudrem.
Mazurek wiśniowy
Kruche ciasto z kremem na bazie serka mascarpone i frużeliny wiśniowej. Ozdobiony bezikami i wiśniami.
Piernik staropolski
Intensywnie korzenny i miodowy, piernik staropolski, który dojrzewa ok. 5 tygodni. Przełożony domowymi powidłami śliwkowymi, oblany lukrem lub czekoladą.